Debakl ve Vyšším Brodě

05.06.2018 17:53

5. kolo - NADSTAVBA - ze dne 03. 06. 2018 (neděle 13:30 hodin)

FK Dynamo Vyšší Brod "B" - TJ HORNÍ DVOŘIŠTĚ   7 : 0 ( 2 : 0) podrobnosti + článek z novin + zápis z utkání 

Pěnčík Michal 3x 29´, 52´ a 89´ , Šesták Jaroslav 2x 35´a 61´, Syrovátka Vít 2x 47´a 62

Jsem hrozně vytočenej na kluky co na to neustále dlabou, poněvadž dělají všechno pro to, aby na fotbal nemuseli. Fakt se styďte vůči těm deseti, co jezdili v Rožmberku po "prdeli". Do 14 dnů se má podávat nová přihláška na sezónu a hodně si rozmyslím, jestli jí podám, poněvadž už na to nemám nervy.
 
Vlastní utkání mělo dvě části. První půle nebyla z naší strany špatná, ale dopředu jsme byli bezzubý. Domácí defakto stáli na vlastní půlce a vyčkávali co dokážeme. Pak poslali nákop na Tomiho a ten se do poločasu 4x nemýlil. Bylo to hrozně frustrující. My byť o deseti, tak jsme hráli fotbal, ale bez efektu. Chvíli před pauzou centroval do šestnáctky Koller a domácí obránce Střihavka zahrál rukou. K penaltě jsem se postavil sám a bez problému proměnil a snížil na poločasových 4:1.
O půli jsme si s klukama řekli, že jsme fotbalovější, že to ještě zkusíme zdramatizovat. Místo mě šel do útoku Růžička a já se stěhoval do branky. Smějsík dostal za úkol hlídat Tomiho a Pecha st. se vysunul do zálohy. Nakonec se ukázalo, že to byla šťastná volba, poněvadž druhou půli jsme byli jasně lepší, byť jsme byli o deseti a bylo jen otázkou času, kdy se to projeví i výsledkově. Je pravdou, že nám i pomohlo, že v brance domácích nebyl kovaný brankář, ale v naší brance vlastně taky ne :-) Nakonec zaúřadoval 2x z trestňáku Olah. Srovnání přišlo po krásné kombinaci Růžička, Měchura a Olah, který nevídaným sprintem :-) si naběhl na přesnou přihrávku a završil tak hattrick. Dvě minuty před koncem měl ještě 1000 % šanci "brankář" Růžička, ale samostatný únik skončil tvrdou střelou, kterou vyprášil brankáři domácích jen rukavice. Škoda, že nezakončil s rozmyslem, poněvadž tři-čtvrtě branky bylo prázdné. Mohli jsme tak nakonec brát všechny body, ale nakonec po neúspěšných penaltách v podobě matadorů Měchury s Olahem jsme si odvezli jen bod. Tento bod bych před utkáním bral všemi deseti, poněvadž ještě 15 min. před utkáním nás bylo v kabinách jen sedm, než dorazil Koller a kluci Pechů, ale nakonec si myslím, že za předvedenou hru jsme si zasloužili vyhrát. Minimálně za dva body určitě. Kluci fakt Vám upřímně děkuji za předvedenou hru, poněvadž takovýhle výkon, byť o deseti jsme hodně dlouho nepředvedli. Teď máme o víkendu volno, tak hrajeme až za 14 dní v neděli 3. června od 13:30 hod. ve Vyšáku.

Dnes nevím, co bych k utkání řekl. Domácí byli od prvních minut jasně lepší za což hovoří i výsledek. Bohužel se zase ukázal fakt, že bez kapitána Měchury je náš tým poloviční. A když se k tomu přidá absence útočníků, jako býval Olah F. nebo nyní zraněný Plosz, tak jsme naprosto neškodný. Čeká nás poslední zápas a je ho třeba nějak odehrát, byť to bude těžký, poněvadž z 12-ti statečných bude v neděli doma s Rožmberkem chybět hned pět lidí. nevím, nevím, jak to dáme dohromady.

 

                                                                             Zdeněk KEMÉNY - hrající trenér

www.sokolhornidvoriste.webnode.cz