Nevydařená sezóna zakončená domácím vítězstvím

12.06.2018 18:59

6. kolo NADSTAVBY - ze dne 10. 06. 2018 (neděle 13:30 hodin)

TJ HORNÍ DVOŘIŠTĚ, z.s. - SK Fotbal Rožmberk   5 : 2 ( 1 : 1) podrobnosti + článek z novin + zápis z utkání

BRŠŤÁK Štefan 2x 5´, 74´ , MĚCHURA Václav 3x 46´, 49´, 62´ - Bäuml Bronislav 15´, Tomi Milan 68´ 

K vlastnímu utkáni jsme se opět velmi těžko sešli. Ve finále hosté na tom byli ještě hůř. Ti nakonec nastoupili v devíti lidech. Do utkání jsme vstoupili hodně aktivně a už v páté minutě navrátilec Bršťák slavil branku. I přes naší územní převahu vyráželi hosté do brejků a jeden se jim podařilo v patnácté minutě využít loučícím se matadorem s aktivní kariérou Broňou Bäumlem. Dále jsme tlačili, ale bez efektu. Za zmínku snad stojí jen nastřelená tyč opět Bršťákem. Poločas tak skončil smírně.

Druhá půle pro nás začala snově. Nejprve se probil na levé straně Karala Pe. a předložil na šestnáctce Měchurovi. Ten si ze tří hráčů hostů udělal kužele a s přehledem nás dostal do vedení. Vzápětí jsem vyslal Měchuru tzv."ČESKOU ULIČKOU" za bránící hráče hostí a ten se opět nemýlil. Hattrick kapitán Měchura završil po hodině hry. Hosté neustále podnikali brejky, hlavně agilním Faturou Z. a Tomim. Druhý jmenovaný stačil za druhý poločas 2x trefit brankovou konstrukci. Třetí pokus už mu vyšel a tak snížil v 68. minutě na rozdíl dvou branek. Za necelých pět minut nás dostal opět do tříbrankového vedení Bršťák, když dostal namazáno před prázdnou branku od Měchury. Po tomto gólu už moc k vidění nebylo a utkání se v poklidu dohrálo. Z celkového pohledu jsme byli jasně lepší a vítězství je naprosto zasloužené, byť hrál soupeř oslaben.

Tak a nyní DOKOPNÁ v rámci turnaje O POHÁR STAROSTY OBCE - 13. ročník v sobotu 16. 06. 2018 od 13 hodin. Doufám, že všichni dorazíte. Pivko, prasátko bude. Vybírat se bude stovka na hlavu.   

 

                                                                                            KEMÉNY Zdeněk - hrající trenér  

www.sokolhornidvoriste.webnode.cz